Over aannemersbedrijf Van den Steen

Aannemersbedrijf van den Steen is een bedrijf dat zich richt op uitbouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Om tot een goed eindresultaat te komen is communicatie van groot belang, dit is alleen mogelijk als het contact met de klant goed en eerlijk verloopt. Gedurende de hele bouw houden wij nauw contact met de klant over de voortgang van de werkzaamheden en of alles naar wens verloopt. Op deze manier kunnen we eventuele wijzigingen of wensen tijdig doorvoeren en aanpassen. Ons moto is bouwen die wij niet alleen maar samen met de klant. Als aannemersbedrijf kunnen wij een groot aantal werkzaamheden voor u uitvoeren.

Hieronder vindt u een kort overzicht van een aantal werkzaamheden die wij zoal doen. Voor specialistische werkzaamheden hebben wij vaste onderaannemers waar wij 100 % vertrouwen in hebben en staan voor vakwerk.

Uitbouwen: Woning uitbreidingen
Opbouwen: Bijvoorbeeld een extra kamer op de garage
Dakkapelen: Met plat dak of met pannendak.
Veranda,s en overkappingen: Terras overkapping of carport.
Verbouwingen: Alle voorkomende verbouwingen.
Badkamer / wc: Gehele badkamers slopen en opnieuw opbouwen.
Dakwerk: Vervangen en reparerenvan alle soorten dakbedekking
  Zinkwerk zoals goten en dakranden.
Stucwerk: Gladstucen schuurplafond lijsten etc.
     
     
     

Kijk voor foto's van bovenstaande werkzaamheden bij ´´projecten´´ in de werkbalk.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op, dan maken wij een afspraak om uw wensen en ideeën te bespreken.