Uitbouwen Stappenplan

U heeft bouw of verbouw plannen met wellicht heel veel vragen en u weet niet waar te beginnen,
dan is ons stappenplan een goed begin. Hieronder vind u ons stappenplan:
U neemt contact met ons op via de mail of telefoon en wij maken een afspraak om bij u thuis of op kantoor het werk te bespreken. In dit gesprek proberen wij zoveel mogelijk uw plannen en wensen door te nemen.
Wij maken geheel vrijblijvend een offerte met een duidelijke werkomschrijving zodat u weet wat u krijgt en welke materialen
wij gebruiken. Wij sturen u de offerte toe zodat u deze rustig zelf kan doorlezen.
Indien gewenst kunnen we nog een afspraak maken om de offerte te bespreken en als het nodig is deze aanpassen.
     
Als u akkoord gaat met de offerte kan het zijn dat er nog tekeningen en berekeningen gemaakt moeten worden. Als dit het geval is kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij maken voor elke uitbouw met of zonder vergunning een bouwtekeningen met bijbehorende constructie berekening. Het kan ook zijn dat u al een tekening heeft of iemand kent die dit voor u verzorgt, dat is geen probleem dan werken we verder met deze tekeningen.
Als de tekeningen klaar zijn worden deze aan u toegestuurd. Indien gewenst kunnen wij samen de tekening doornemen om te zien of alles goed is uitgetekend.
Wanneer u als klant de tekeningen goedkeurt kunnen wij indien nodig een bouwvergunning voor u aanvragen. In veel gevallen is een bouwvergunning niet nodig, dan mag er gebouwd worden zonder vergunning.
     
Als er wel een vergunning vereist is kunnen we beginnen met de bouw na ontvangst van de bouwvergunning. De buren kunnen nog wel tot 6 weken na het publicatie van de vergunning in de krant bezwaar aantekenen. Als dit gebeurd kan de bouw stil gelegd worden, het kan dus verstandig zijn om 6 weken te wachten met bouwen. Of dit nodig is is afhankelijk van het contact dat u met de buren heeft.
Op de afgesproken dag starten wij met de werkzaamheden die wij proberen zoveel mogelijk aaneengesloten te realiseren. Vanaf het begin tot het eind zullen wij overleg voeren of alles naar wens gaat en voldoet aan uw verwachtingen. Problemen of onvoorziene werkzaamheden zullen tijdig gemeld en besproken worden.
Na het afronden van de werkzaamheden doen wij samen de laatste oplevering zodat alles naar tevredenheid kan worden afgesloten.

Kijk voor foto's van bovenstaande werkzaamheden bij ´´projecten´´ in de werkbalk.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op, dan maken wij een afspraak om uw wensen en ideeën te bespreken.